Praha.cz

 
Business zprávy
Bezpečnější koupání
Pátek, 05. červen 2015 14:34
Bezpečnější koupání

Jistě si z veřejných koupališť, ale i z vlastní zahrady s bazénem, vybavíte velmi často opakovanou větu „Neběhej, uklouzneš!“ Děti vodu milují a udržet je, aby rozvážně vstupovaly do bazénu, je v podstatě nemožné. Možné ovšem je aktivně zvýšit jejich bezpečnost a zabránit nechtěnému smeknutí a úrazu. Společnost Albixon uvedla na náš trh vlastní produkt unikátní přelivové hrany a zásadně tím posunula úroveň i bezpečnost běžně dostupných bazénů o několik tříd výš.

Celý článek...
 
FestMichael oživí i letos kulturní život hlavního města přehlídkou studentských prací
Úterý, 02. červen 2015 14:40
FESTMICHAEL 2014

Všichni, kdo mají rádi neotřelé nápady tvůrců nastupující umělecké generace, by měli zpozornět. Blíží se přehlídka tvorby studentů školy Michael. FestMichael proběhne letos již pošesté a opět obohatí nabídku kulturních akcí metropole a originálním způsobem oživí její veřejný prostor.

Celý článek...
 
Je to tu. Po mnoha letech nové byty zdražují!
Pondělí, 01. červen 2015 08:56
Je to tu. Po mnoha letech nové byty zdražují!

V posledních letech zažil trh s nemovitostmi boom. Díky nízkým sazbám hypoték se zájem o nové byty zvýšil, čímž se snížily jejich ceny. Toto období ale končí a ceny stoupají.

Celý článek...
 
Adoptujte tibetské dítě nebo babičku a jeďte za nimi přímo do Indie
Středa, 27. květen 2015 13:01
miminko

MOST, o.p.s. podporuje vzdělanost a zlepšuje životní podmínky tibetských dětí, buddhistických mnichů a mnišek, tibetských uprchlíků i seniorů. Adoptujte si tibetské dítě nebo seniora a pomáhejte s námi!

Celý článek...
 
Dial Telecom obhájil klíčové certifikáty kvality řízení, informační bezpečnosti a přístupu k životnímu prostředí
Úterý, 31. březen 2015 14:30
DialTelecom

Dial Telecom, a. s., přední český poskytovatel telekomunikačních služeb, už pátý rok po sobě úspěšně prošel náročnou certifikací ISO v oblastech podnikového řízení, bezpečné správy dat a zodpovědné environmentální politiky. Společnost se tak nadále může prokazovat certifikáty ISO 9001:2009, ISO 27001:2006 a ISO 14001:2005, které jí pomáhají v obchodním styku se zahraničními partnery, ale i při získávání zakázek státní správy.

Celý článek...
 
Frekvenční startér Eaton PowerXL DE1 je Produktem roku 2014
Úterý, 31. březen 2015 13:27
Eaton

Eaton Elektrotechnika, s. r. o., i v letošním roce uspěla v tradiční anketě Produkt roku, kterou vyhlašuje vydavatelství Trade Media International. Čtenáři časopisů Control Engineering a Řízení a údržba průmyslového podniku zvolili za nejlepší produkt roku 2014 v kategorii Elektronika a elektrotechnika frekvenční startér Eaton PowerXL DE1. Ten v sobě kombinuje jednoduchost konvenčního spouštěče s konstantními otáčkami s možností změny rychlosti otáčení motoru.

Celý článek...
 


Strana 11 z 21